Tema i min blogg

30. april 2008

Månedsberetning

Ja, det er noen uker siden jeg har skrevet. Så..,hva er grunnen til det??

1) Jeg har flytta på gård!!! Og jeg har brukt 5 dager på å finne de rette innstillingene på trådløsnettet.

2) Jeg har flytta på gård!!! (jeg må bare presisere, det er SÅ fint her!) På fredag ettermiddag kom Pappa i sin snasne nye bobil og vi starta lastinga. Nei, jeg har IKKE mange ting...tror jeg, men det tok tre turer å få flytta alt fra mitt 6m2 frimerke til det 12m2 "grønne rommet" i "Huset i skogen".

På kvelden var vi på IKEA. Vi forlot paradiset i plastikk med et par småting til hybelen, men UTEN oppvaskkost til bobilen. Det er nemlig IKKE lov til å kjøpe to oppvaskkoster av hver sin farge på IKEA, de må ha SAMME farge! Du er herved advart.

Oppskrift på gardiner
Du trenger 1 stk sort fleecepledd til 39,- fra IKEA og en gammel kirsstang (begge deler kan sikkert erstattes med en andre alternativer)
Klipp huller jevnt fordel langs kanten på teppet. Træ den inn på stangen. Ferdig.

På lørdag var vi innom på Nidar. Så dro vi på Sparkjøp, der jeg kjøpte garn til månedens tema i Mai på NSF. (pluss litt til:)
3) Jeg har skrevet og levert mappeoppgave i tegnspråkteori. Den skal jeg ikke legge ut bilder av, for den er ikke så veldig spennende. Jeg mener....11 sider tegnspråkgrammatisk analyse....

4) Joda, jeg har strikka litt i april også. Jeg har faktisk strikka 4 1/2 bidrag til månedens tema april, som var overkroppen. Siden maksimum antall er 2, sliter jeg virkelig med valgets kvaler her. Bilder av disse kommer okkt.

Gleder meg til mai! Det blir nok mest kos på skolen, vi skal "bare" øve på TS-eksamen. Og jeg skal strikke et stort prosjekt som har med tegnspråk å gjøre til månedens tema, og det er koooosemåned på NSF!!!

4 kommentarer:

Anka sa...

Vil du ha de sokkene?
Jeg gleder meg til å komme på besøk!
På lørdag skal jeg på ball!
*glede seg*

jogusi sa...

Takk for besøk i bloggen. Det er fortsatt ledig plass ang pay it forward. Da må du bare kopiere det inn i bloggen din og så skal jeg skrive at det er fullt. Gleder meg til å lage noe til deg og de to andre. Ha ei fin helg. Klem

Fjallblomman sa...

Grattis till livet på landet! Det är det som är "tingen"! =)

Monica Therese sa...

Gratulerer så mye med flyttingen =) Jeg og mannen min har en liten drøm om å ta med oss ungene og flytte på gård =)