Tema i min blogg

11. juli 2008

Innlegg


I mitt innleg nr. 1000 vil jeg reflektere litt over de siste 9 månedene.

For 9 måneder siden satt jeg og surfet, slik jeg har gjort så mange ganger før og fremdeles gjør ganske ofte.

Jeg fant masse strikkeoppskrifter jeg ikke skjønte, masse bilder av flotte strikketing jeg ville strikke, men ikke fant oppskrift til. Masse garnbutikker, hvem var best? Jeg trengte hjelp av medstrikkere og prøvde å finne dem også.

Jeg fant også forum for ALT; scrapping, hunder, data, musikk, mote, kjendiser, Gud, Buddha og President Bush...men ikke et for strikking. Joda, det var nok mange hobbyforum der, med egen strikkekategori, men jeg følte at strikking hadde for stor plass i livet mitt og for liten plass i forumene.

Så jeg startet mitt eget!

Jeg brukte noen dager på å bygge opp et forum jeg følte jeg kunne presentere for verden. Jeg tenkte at Garnkurven var et godt navn, og nettleverandøren forsikret meg om at det var unikt!

Etter noen dager ble jeg gjort oppmerksom på at det var det ikke. Så jeg byttet. Til Norsk Strikkeforum. Passende og slående!

Medlemmene begynte å komme, ikke så altfor mange i starten, men etterhvert strømmet de inn. Nå har vi i gjennomsnitt 1 nytt om dagen og nærmer oss 300!

Så hvor er vi nå, 9 måneder etter?

Vi har runda 6000 innlegg.

Vi har konkurranser, Strikk med oss og strikkekompis månedlig. Vi har begynt på det første (av mange?) vennskapsteppet. Vi deler oppskrifter og oppskriftskategorien vokser stadig. Vi har to blogger og forhåpentligvis snart en egen hjemmeside.

9 måneder er nesten et fullført svangerskap, men jeg føler at NSF allerede er en krabbende baby på god vei til å bli et løpende barn og etterhvert en sprek voksen :)

Vi inspirerer og veileder hverandre. Vi viser frem det vi lager og lager ting vi blir vist :) Strikkere fra hele lander (og litt over grensen:) har samlet seg og blitt til akkurat det jeg lette etter for 9 måneder siden!

Tusen takk til alle som har gjort og gjør NSF til et flott sted for strikkere å møtes!

Jeg er glad i dere alle sammen! Dere er viktige for meg!

3 kommentarer:

Elin Maria sa...

Takk til DEG for å opprette og vedlikeholde et så flott forum. : ) Det har nok hjulpet mange strikkere til å holde liv i hobbyen. Og meg til å finne hobbyen. : )

guitar#girl sa...

forumet ditt er kjempe bra vennen

Monai sa...

Det er et koselig sted og vi deler vår felles interesse der.
Tusen takk.
klem Monai