Tema i min blogg

16. august 2009

Knattifnatt

Det er over 2 uker siden jeg blogget! Det har nemlig vært temmelig travelt siste tia.

For en stund siden kom Spinnvill på msn og sa: Kristineeeee? Jeg sa: Ja? Og så spurte hun: Har du lyst til å være dirigent på konfirmantleir i august? og jeg sa: JA!

Hadde planer om å ta det med ro helga før avreise, men kom på at jeg egentlig hadde fullt program, og fullere ble det: Elise kom nemlig innom på torsdag. Vi kosa oss hele kvelden og så overnatta hun på spisestua. Fredag var vi på shopping. Da hun dro, kom Geir og vår nye husgjest Trine, og vi dro rett på afterafterafterlaiv på asylet. Etter nok en lang og kjempekoselig kveld med SCA-folka dro vi hjem. Vi stod opp i ti-tia lørdag, og fikk vekket en litt medtatt Trine. Siden alle hadde kost seg med både det ene og andre fredag ankom ikke gjestene våre akkurat presis kl.1100, men vi fikk etterhvert satt i gang vår Ringenes Herre (utvidet versjon) -maraton med tilhørende kalkunstek til middag. Folka hadde snakka om at de skulle videre i bursdag på kvelden, men det var veldig hyggelig at de valgte å bli igjen. Etter at filmene var ferdig, var vi ikke trøtte, så vi satte igang en liten Vampire/SCA-spilling :) Tante Flo som vampyr, flotte greier :) Vi gikk til sengs kl. 0645, noe som førte til at vi ikke stod opp før i halv ett-tia søndag. Vi laga egg og bacon til frokost. Mens vi satt og skravla fikk jeg melding fra Spinnvill: Er på helsfyr om en halv time. Sprang til bussen med kofferten min (som jeg hadde pakka i all hast under spillinga) og ankom Knattholmen søndagskveld for forberedelse.

En uke på vakre, idylliske Knattholmen er over. Jeg hadde glemt å pakke et par essensielle ting: langermet plagg, såpe, shampo og tannkrem og ikke minst: Kamera!!! Derfor har jeg ingen bilder :( Men uka har vært fantastisk! Jeg har leda kor sammen med Lise Mette og Iselin og en hyggelig gruppe jenter sammen med Iselin. Jeg har dirigert lederkonsert. Jeg har heist konfirmanter ti meter opp i lufta og sluppet dem ned (i sele som jeg selv har testet). Jeg har fått dele min tro med flotte, interesserte konfirmanter. Jeg har vært med på flotte bibeltimer, underholdningskvelder og kveldsmesser og snakket masse med koselige konfirmanter og elefantastiske ledere.

Takk til Spinnvill som tenkte på meg da de trengte en leder, til Linda og Tonje for alle de gode, voksensamtalene, kos og moro, Maria for alle gode ord og oppmuntring, Mads Roar for masse kos og lån av en deilig 4H-jakke, og ellers alle de andre lederne for flott innsats, kos og hygge :) Jeg gjør det gjerne igjen!

Ingen kommentarer: