Tema i min blogg

3. januar 2013

2012 i ord og bilder


Enda et år er gått og det er på tide med en liten årskavalkade

Januar 2012 startet med et heidundrandes nyttårsball på bibelskolen, der vi stilte som kokker


I februar fikk Kristine sin først konetur da Geir måtte til Bergen på medarbeidersamtale, og hun fikk være med. Valentins dag ble feiret med sushi på den restauranten der Kristine smakte sushi for aller første gang, i 2006


Årets store begivenhet startet den 8. mars. Livet tok en helt ny retning og vi samlet voksenpoeng i mengder da vi fikk tilslaget på en leilighet på Skullerud, vårt første felleseide hjem. Plutselig måtte vi pakke ALT, sparkle og male, gå i banken, signere papirer og så ble leiligheten på Trasop vist og solgt

 

I pinsa dro vi på den nå tradisjonelle turen til Hemsedal med storesøster, svoger og tremenning. Helgen gikk med til tur i skog og mark, med middag og rollespill som rekreasjon på kvelden.


 6. juni fikk vi nøklene til vårt nye paradis, eller GoK som vi kaller det. Kristines bursdag ble feiret med Peppez pizza og en blomsterbukett på et lite ledig bord midt i pappesker og malingspann. Sommeren i år gikk stort sett med til utpakking og innflyttingsfester. Det har vært utrolig koselig å bruke tid på å lage nye skapsystemer, henge opp bilder, fylle bokhyller og finne ut hva som gjør leiligheten vår til et hjem....vårt hjem.


I slutten av juni ble nok et år på bibelskolen avsluttet
Så var sommerferien i gang, og med dem kom en rekke avslutnings/innflytnings/bursdag- og sommerfester. Først for klassekamerater, så for familie.Deretter stod vi foran årets utfordring: De fortapte pikers øy, en ukeslang laiv der vi skulle være kokker for 30 personer på leir utenfor Oslo i 1946. Stor suksess, og en fantastisk opplevelse, å lage ordentlig historisk bondekost på begrensede ressurser. Vi nevner blant annet håndplukket brenneslesuppe.Ferien i år ble en uke på nytt og nyttig-tur til Dublin, Irland. Der fikk vi se gamle bibliotek og katedraler, Nasjonalstutteriet, Irlands eldste pub og kafè, vikingmuseum, japansk hage og irsk dans. På Killbeggan whiskydestilleri ble Geir sertifisert alkohol-liker, og på Guinnes ølbryggeri ble Kristine sertifisert guinness-tapper. Overalt ble det servert god irsk mat, inkludert minst to, helst tre typer potet til hvert måltid. 

 

Høsten kom og tiden gikk. Geir fortsatte jobben som vanlig, og jeg tok til på et tredje bibelskole-år. I år er opplegget 50% tid som «lærling» i menighetens bønnearbeid

Høsten vår har vært veldig sosial, med mange besøk til og fra familie og koselige dager med venner. Vi er så glad for at Geirs familie er så nær at vi kan stikke innom av og til, og at min familie gjerne tar en tur til storbyen når anledningen byr seg, siden bobilen nå får plass på gjesteparkeringen :)

I september kjørte vi til Røros rett før isen la seg for å laive litt igjen. Geir spilte en lokal bygdeoriginal, mens Kristine var en engelsk adelsdame på jakttur. (Bildet av Geir på «Tråillsaffari» vant oss et gavekort på 1000,- fra Ultra!).


I oktober klødde det i utfartstrangen igjen og vi tok oss en liten høstferieuke i Trondheim, der vi så igjen kjente og kjære spisesteder, butikker og venner fra Kristines studietid.Og så ble det mørkt og kaldt og vi gikk i hi. Så kom julen, og med den MASSE herlig familietid. Vi feiret julaften hos Geirs bror, med hele hans familie, før vi kjørte opp til Molde for den tradisjonelle 1. juledagsmiddagen og stor feiring av Bestemors 80 år på nyttårsaften.


 Med dette ønsker jeg alle mine lesere et riktig godt nytt år!

Ingen kommentarer: