Tema i min blogg

1. juni 2009

Koselig langhelg

Tirsdag hadde jeg en liten klassefest i Huset i Skogen. Onsdag kom Geir kjørende oppover fra Oslo og ankom ganske sent, så det eneste vi rakk var en sen sushimiddag.Torsdag hadde vi et par ærend å gjøre, før Anita holdt Mary Kay Demo for jentene i huset + Anka. Vakrere enn noen sinne spiste jeg nok en sen sushimiddag med Geir. Fredag formiddag var vi i fjæra og grillet sammen med klassen som avslutning, før vi henta sofaen jeg skulle få arve av Kelly og Linn i byen. Etterpå møtte vi Anka og gikk på Asian Cooking for å spise middag....sushi. Etter middag inntok vi smoothie og film hos Anka, før det ble en rimelig sen kveld med pakking av bil.

Lørdag suste vi av gårde til Molde, der vi hadde en liten familiesamling får å feire bursdagen min en god uke på forhånd. God mat, godt selskap og presanger, kan man be om mer? Bortsett fra en ordentlig frokost dagen etter?

Etter å ha brukt kvelden på å pakke om og ned i mine nye oransje kofferter, har vi i dag kjørt fra Molde til Oslo, hvor vi fikk med oss enda en liten begivenhet, faktisk av typen historisk! Alle søskenbarna på Grønningsæter-siden var samlet for første gang på 6 år! Vi måtte jo bare benytte sjansen til å ta bilder! Håper imidlertid en av de andre fotografene fikk et bilde der vi er enige om hvor vi skal se :)


Det har med andre ord vært en veldig koselig og sosial uke og pinsehelg:)

.

1 kommentar:

Ingeborg sa...

Litt glad i sushi eller? ;)
God sommar!