Tema i min blogg

3. januar 2011

Årskavalkade 201

Det ble ikke noe julebrev i år, og det er gått hele 3 dager før jeg har fått ønsket folk godt nytt år. Tiden har gått med til å møte venner i virkeligheten og det er så mange ganger bedre enn blogging. Så her er den obligatoriske årskavalkaden:

Et lite blikk på arkivet sier at:
Januar gikk med til min aller siste Rotvollrevy, der jeg var tolk. Det ble også godt tid til revystrikk
Februar gikk med til praksis, 5 uker på Signo og 2 uker på Tolketjenesten i Nord-Trøndelag. Veilederne fikk vaksekluter som jeg strikka mens jeg satt på studenthybelen i Levanger
I Mars feiret jeg påske i Molde, sammen med mine foreldre, Geir og hans foreldre!
I april - fikk vi også feiret litt påske i Oslo, og så laget vil bryllupsinvitasjoner
Mai- våren kom, isen gikk og Geir gikk i vannet...for å døpe seg sammen med Line, omgitt av Quest-gjengen eksamen,før vi dro til Oslo for å lage mat på laiven Linderud Gods.
I juni tok jeg eksamen og ble Offentlig godkjent tolk og ledsager for døve, døvblinde og døvblitte. Det ble avslutningsmiddag og -seremoni, før hybelen ble pakket i esker og flyttet til Oslo, der vi feiret bursdager og samboerskap sammen med gode venner
Juli var preget av forberedelsene og gjennomføringen av årets store laivhøydepunkt: Coming Home. Jegfikk også kontrakt med Tolketjenesten i Oslo og Akershus og begynte så smått å jobbe som frilanstolk.
I august ble det holdt et svingende utdrikningslag for meg, og en uke senere startet jeg på Devoted Bibelskole
September - vi må vel si at hele året kulminerte i årets (og forløpig livets) aller viktigste øyeblikket; Geir og jeg blir et EKTEpar den 25.september. Amor Vincit Omnia - kjærligheten overvinner alt :)
I Oktober drar vi på bryllupsreise og feirer deretter bryllupsfest igjen på selveste halloween
November er en rolig, men sosial måned - mamma feirer bursdagen sin i Oslo og vi treffer mye familie
Desember kom til slutt, det ble en koselig advent, med mye håndarbeid og sosialhygge på tampen av året.

Jeg orker ikke å poste bilder fra hele året, de kan dere bla tilbake og se. Istedenfor poster jeg en kollasj av alle tingen jeg har strikket i år. Ikke så mange jeg hadde håpet på, men så har jeg blitt frue, da og det må jeg vel si at det var verdt det ;)

1 kommentar:

Strikkelena sa...

Godt nytt år! Syns du har strikka masse jeg. :-)