Tema i min blogg

10. mars 2008

Moldetur

Ja, jeg vet det er mandag allerede, men sånn går no dagan:)

Tirsdag tok jeg bussen hjem til Molde. Elin Maria skulle komme hjem fra Uppsala og vi hadde planlagt ordentlig jentedager med strikking ++
Litt uforutsettheter gjorde at jentedager ble til lunsj torsdag og fredag, men like kjekt var det lell.
Elin kom til meg på torsdag og hadde med seg pakke! Elin Maria skulle kjøpe Amplified Bible for meg i Uppsala, men kom med noe helt annet...."Håper du ikke blir skuffet over at vi kjøpte noe annet" stod det på kortet, og det ble jeg aldeles ikke! I pakken (som forøvrig hadde et nyydelig papir) lå Joyce Meyers Enjoying everyday life Amplified Bible! Jeg trodde jeg skulle svime av der og da! Tusen tusen takk, Elin M. og Finn J:!!! :)

Så satt vi nå å strikka da. Elin spurte om hjelp til noen ting, det er så kjekt å kunne lære fra seg! Og jeg strikka på Stjørdalssokkene mine. Er nå ferdig med verdens første Stjørdalssokk(?) men den ble bare rar, så det blir nok noe annet av den etterhvert.

Dagen etter skulle jeg til byen å se etter trekk til den fine nye bibelen min, men isteden fant jeg to kule strikkebøker på salg:) Etterpå stakk jeg opp til Elin for en kort lunsjvisitt. Vi snakka om alt og ingenting og mere til. (*nå fikk jeg intenst savn etter Elin*)

Klokka 16.40 gikk bussen opp igjen. Lørdag skulle jeg nemlig på årsmøte i Landsbyen. Etter mange mange timer med innlegg, replikker og voteringer hadde jeg intens migrene, men jeg hadde engang avtalt middag med tante Guro og familien hos fetter Jan i Kongens gate, så de kom og henta meg. Må bare si at kjøreturen var en prøve! Men formen ble ganske mye bedre etter en bedre biffmiddag tilberedt av min onkel Jørgen:)

Jeg fant etterhvert ut at jeg hadde glemt strikkeposen min på møtelokalet:( sendte sms til Ingvild og spurte om hun hadde fått den med seg.

Søndags"morgen" (kl.1100) ringte Ingvild og spurte om jeg kom til byen. Det tok meg nesten ett minutt før jeg skjønte at det var Ingvild Spinnvill og ikke Ingvild fra møtet. Men jeg satte meg på bussen og det ble 7/11 sjokoladeboller, Narvesen kaffkao og så buss 5 til moholt, der Geir Marius, Magnus og Øystein bor. Masse skitprat, mange timer og en Dollys Pizza senere gikk jeg hjem (Ja, gikk) Der så jeg exorcist - the beginning sammen med Kåre og Silje. Kos det ja......

Ny uke, nye muligheter

2 kommentarer:

Beyla sa...

Åh det hørtes koselig ut!! Kjenner til det med å savne folk - søssa mi bor nesten 3000km unna meg, bestevenninna mi bor i oslo, og jeg er mildt sagt noen ukers kjøring fra dem :) Jeg ble dødeeelig misunnelig på all shoppingen din, jeg vet hva jeg skal finne på neste gang jeg skal til oslo.. :D Den prosjekt telleren får man et eller annet lurt sted (kan finne linken til deg) hvis man er medlem på Ravelry. Er du?

Elin Maria sa...

I'm hoome! :)

Vi kom hjem(Uppsala) i går, og regner med å kjøre til Molde på fredag. Håper vi sees, da.

Sover du ennå? ;)