Tema i min blogg

17. juni 2008

If you die tomorrow, I would cry
I would cry because I didn't get to tell you
that you made a difference in my life
If you died tomorrow I would cry

So now I tell you that you have a special place
in the timeline of my life and in my heart
I remember you and what you did to get there
You have a special place in my life

________________________________________________

Jeg er en av de mennenskene som husker alle, men som ingen husker. Når jeg treffer folk 10 år etter, og sier "neimen, HEI!", da ser de rart på meg og jeg må forklare: "du gikk i klassen under meg på barneskolen". Jeg bare er sånn, ansikter sitter fast i hodet mitt.

Facebook er et festlig konsept, der du er "venner" med en umasse folk du aldri har snakka med. Jeg har også de "vennene", jeg har masse folk på listen jeg aldri ville kalt venner, men jeg husker faktisk hver og en på listen min.

Alle jeg har gått på skole med (Kviltorp, Bergmo, Kviltorp, Molde, Fredly, NLA, HiST), alle jeg har jobba med (Jysk, Bakeriet, Nakken, Vaskeriet, Hjemmehjelpa, Narvesen), alle jeg har vært i menighet med (Siongjengen, SubUrban), alle jeg har vært på LAIV og LAN med, alle jeg har vært på forum med (Scrapping, NSF, Nettby), alle dere jeg har snakke med, både av og på nett, jeg husker dere og dere utgjorde en forskjell i livet mitt!

2 kommentarer:

Frk.Badegakk sa...

Akkurat folk jeg gikk i klasse med går greit, men alle andre?
Jeg trenger ca 10 møter med folk før jeg tar ansiktene dems... Og navnet dems...men spør meg hvor blomsterkniven er i rommet, og det sitter klistra fordi jeg "scannet" rommet før jeg gikk inn i det.

jogusi sa...

Ingen kommentar herfra angående hukommelse. Du gjør en fantastisk jobb når det gjelder NSF. Ha ei fin uke.