Tema i min blogg

2. juni 2008

Tegnspråkteppet

I mai var månedens tema på NSF Regnbuen.


På Ravelry er "dishcloths", eller vaskekluter, det store for tiden og det florerer av mønster. På Frogiez marketplace fant jeg mønster på tegnspråkalfabetet. Det måtte jeg jo selvfølgelig strikke, en ypperlig sjanse til å kombinere to interesser og regnbuens farger, men jeg trengte jo ikke 26 vaskekluter, så hva skulle jeg lage da? jo...

Tegnspråkteppet!

Garantert det største prosjektet jeg har strikket til nå. Det tok 28 dager og mye frustrasjon rundt garn. Jeg fikk nemlig pappa til å kjøre med til Sparkjøp da vi flytta helgen før 1. mai. Der skulle jeg kjøpe garn til teppet og fikk til følgende regnestykke: 1 garn per lapp, 30 lapper = 15 garn (le her). Da jeg hadde strikka 2 1/2 remse innså jeg at jeg hadde gjort noe rart, så jeg måtte ut på garnjakt. Heldigvis ligner Østlandsgarnet på Nille veldig på Safirgarnet, men de hadde ikke gult. Jeg kjøpte et gult Mor Aase-garn på Remaen til Anka, men så etterpå at den var litt for lys. Jaja, ....lappeteppe er lappeteppe.


Her er det altså, tegnspråkteppet. Det har det internasjonale tegnspråkalfabetet + tegnet for "I love you" i hjørnene. Det er laget av safirgarn, østlandsgarn, vestlandsgarn og Mor Aase.

5 kommentarer:

Anka sa...

wow! Det ble skikkelig fint!
Håper jeg blir ferdig med lappeteppet mitt en gang...

Monai sa...

Dette teppe ble bare så kult.Kjempeflott arbeid.

Elin Maria sa...

Kjempefint!!!

Line Kristine sa...

Så flott teppe! :)

Ingeborg W (cantabile) sa...

Så kult :)