Tema i min blogg

20. desember 2010

Papirkurvens advent - garn fra julevenninner og juleturshopping

Jeg gjør så godt jeg kan med å slanke lageret, men det er ikke lett gitt.

Her har jeg ihvertfall strikket pulsvarmere av det fine merino-garnet jeg fikk som ekstra-gave fra IYS.


Den "ordentlige" julepakka kom litt etterpå. I den var 5 nøster med det nyyyydeligste garnet jeg kunne fått, i tillegg til skumbabyer (slikt er visst vanlig i Chile?), en plastfugl som plystrer om du fyller den med vann og blåser i den, en søt sommerfugl som nå har satt seg på slyngplanten vår, stilige knapper og en tre-bent gris. Jeg syntes litt synd på grisen, men i brevet stod det at den bringer lykke, så det må vel være noe i det :)


Fra julevenninnen min på NSF fikk jeg fire deilige nøster med alpakka, en dropsrull (som jeg og mannen delte så romantisk ved å velge setninger til hverandre), en stilig julenisse som har fått hedersplassen på "julesnurretreet" og en koselig liten lapp som avslører at det er Monica Therese som har sendt meg gaven.


Som om ikke det var nok hadde vi en liten førjulstur med Kielferga for å feire at Tante Eva er blitt 29 år og 612 måneder (regn ut sjøl, lathans ;), en tur som inkluderer 4 timer i Kiel. Der hadde de en butikk som het EuroShop, der alt kostet (kan du gjette det?....ja, helt riktig:) 1 euro! Og i den butikken hadde de en egen seksjon med garn! Mye polyester, men innimellom fant jeg sokkegarn som var mest ull, og morsomt duskegarn som jeg har hatt lyst til å prøve. På Woolworth fant jeg også litt av det båndgarnet som jeg har strikket et skjerf av allerede, og et STORT nøste.

1 kommentar:

mono sa...

En deilig jul ønskes deg og dine! =) Stor klem m og Ebba