Tema i min blogg

19. februar 2008

Slankesprekk

Jeg har som mål å gå ned minst 3 kilo i år. Men det er så mange fristelser der ute. Nå er jeg i Oslo, hvor godsakene bare roper på meg fra butikkvinduene. Bare i dag har jeg gått opp 1250 gr!Jeg trodde den store handledagen var i går....FEIL! I dag tok jeg bussen opp til Grünerløkka, hvor garnbutikken Guanako hadde opphørssalg og halv pris på alt. Der ble det noen hunde gram. 4 nøster pt2, som jeg har hørt så mye om og 5 nøster med andre greier, pluss noen morsomme småting og en 4-rundpinne, bare derfor...

Så gikk jeg mot sentrum. Eller ihvertfall det jeg trodde og håpte var sentrum, for jeg er ikke akkurat lokalkjent i Oslo. Men rett som det var var jeg på Youngstorget, og der var sannelig Karl Johan også. En liten svipp opp og ned og tilbake til Kirkeristen. Det jeg trodde var et busstopp var et trikkestopp og trikken kjørte akkurat forbi. Jaja, jeg får gå resten av veien og da. Så jeg satte den lengste beinet (høyre) først og spaserte oppover mot Bislet.

Men rett rundt hjørnet kom en annen trikk, så det ble trikk den siste lille biten, til Globus Hobbybutikk, som også hadde opphørssalg og halv pris. DER fant jeg ON-LINE garn, som jeg har leita sååå lenge etter!!! Det er ikke akkurat billig, ikke en gang på halv pris, men man er da i Oslo bare en gang i blant. Jeg kjøpte også 2 nøster av favorittgarnet mitt, Mohair Lux med mørke regnbuefarger pluss noe av ukjent opprinnelse og litt småtteri til scrappingen, så jeg kan med trygghet si at budsjettet er oppbrukt.

4 kommentarer:

Elin Maria sa...

I just love you.

Du skriver med en herlig humoristisk snert.

Alt det fine garnet du har funnet, da! Jeg kunne forresten også tenkt meg en middag hos tante Marit. ;)

Be blessed!

frøken ij sa...

det er jo litt lov på salg da ?! dessuten betyr det bare at du må strikke enda litt fortere ;)

Ida Zachariassen Sagberg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Ida Zachariassen Sagberg sa...

Jeg savner å shoppe garn! Begynner å bli lenge sia sist nå... :) Sist jeg handlet på salg, var vel i fjor sommer, masse Drops Alpaca og Silke-Alpaca på 30% ;) Men akkurat nå er jeg på både garndiett og vanlig diett - dvs spise sunt og trene-diett, ikke noe slankehysteri :)