Tema i min blogg

25. mai 2008

Dugnad

I dag tok jeg mot til meg og fant frem UFO-kurven. Alle mine UFOer er ferdig strikket, for det er ikke strikkingen som er skummel, men festing av tråder og montering.

Men idag gjorde jeg altså ferdig
Log Cabin -Vesken, som har ligget ferdig strikket og tovet en stund. Det var veldig gøy å strikke Log Cabin-mønsteret, men under avslutningen av prosjektet gjorde jeg meg noen erfaringer :
Hvitt tover ikke så godt som svart.
Det er vanskelig å få til en bra bunn på en firkanta veske.

Jeg monterte også den genseren jeg kjøpte i deler på Fretex for en stund siden, det var litt kinkig siden garnet var så tykt, men da var det ikke så farlig heller, for sømmene vises nesten ikke :) Denne havner nok i Norsk Nødhjelp-eska, den passa meg, men var litt vel rett-opp-og-ned for min stil.

Jeg har også festa tråder og dampa det ene bidraget til månedens tema, som dere får se i juni :)

Tilslutt festa jeg trådene på Old Navy-sokkene. Old Navy var et kult og temmelig enkelt mønster, som desverre kommer så godt frem med flammagarn. Dette er det første paret i en sokkeføljetong, følg med, følg med!

3 kommentarer:

Anka sa...

wow!
Jeg liker heller ikke å montere...jeg syns at den gensern som du kjøpte i deler på fretex var litt kul, jeg...bortsett fra det med fargene, da...jeg liker jo best knæsje farger...
grattis med B'en, forresten!

jogusi sa...

Kjempefin veske og sokker. Vil ønske deg ei fin uke. Flott forum du står for. Jeg har ikke tid til å gjøre så mye på data nå for tiden. Stikker bare innom og svarer på innlegg hvis jeg må.

Kay aka dkswife sa...

Nice work!!!! Hope you are doing well.