Tema i min blogg

20. desember 2008

Gaven til Gudrun

I fjor da vi begynte på tegnspråk var vi 55. Vi var så mange at vi ikke hadde oversikt over hverandre og det var flere jeg blandet navn og ansikter på. I år startet vi som 22. Det var mye bedre. Vi fikk raskt et godt miljø og har en god stemning og lav terskel for det meste. Jeg trives skikkelig godt både i grupper og når klassen er samlet.

Det var delte følelser da Gudrun i vår erklærte at hun kom til å forlate oss utover høsten. Trist å miste denne flotte og livlige voksne dama, men nyheten i seg selv var kjempekos: Hun skulle bli mamma igjen! Gutten meldte sin ankomst i november, men er forløpig bare omtalt som "pusegutt" i mangel på et mer solid og permanent navn.

Vi i klassen ville selvfølgelig gi mamma og lillegutt en gave og nå vet jeg at Gudrun har fått gaven sin, så nå kan jeg vise den frem. Flere av oss i klassen har strikket lapper til et flott teppe. Jeg har i tillegg montert og heklet på kant...det tok en hel helg og det blir lenge til jeg gjør det igjen!


Og så sydde jeg en Mei Tai i "guttestoff" så pusegutt kan bli båret trygt og godt. Legg merke til at knappen jeg har pynta med er en hånd :)

5 kommentarer:

Anka sa...

Det ble jo skikkelig fint!

Anngående den derre "tema"-tingen du har på sida her, den er skikkelig kul, hvordan får jeg til en sånn, når jeg prøver så blir det bare en sånn teit liste, og det kan jeg jo klare meg uten...

Ha en fin jul hvis vi ikke snakkes!

frøken ij sa...

Flott gave dere har lagd :)

Anka sa...

Takker, da fiksa jeg det, det var kult.

mono sa...

Knallfin gave!! =)

frøken ij sa...

En god jul ønskes deg og dine! :)