Tema i min blogg

25. desember 2008

God jul!

Julaften er over og dette blir nok en av de bildetunge postene. Det har nemlig vært en perfekt jul!

Den 12. satte jeg meg på nattoget til Oslo hvor jeg tilbragte en uke hos min kjære. Vi koste oss sammen med venner og familier (selv om foreldremøte alltid er litt skummelt:) og hverandre. Vi var i Sandvika og så Bærum Barneteater spille Reisen til Julestjernen. Min kusine Tonje gjorde en praktfull tolkning av heksen, til min store fryd og barnas store skrekk:) Det ble selvfølgelig også befaring av min søsters nye hus. Siden vi skulle feire jul for oss tjuvstarta vi litt; På fredag hadde vi pinnekjøtt og julegaver.

På søndag dro jeg hjem til Molde for nok en julefeiring. Jeg har jobbet litt på Narvesen denne jula og, og det er kjekt å treffe kolleger og stamkunder igjen. Samtidig ble det litt stress, så jeg måtte strikke en julegave natt til lille julaften og sånn. Tantegaven i år var "nøklesokk". (de vakte stor begeistring på julaften)

Da jeg kom hjem, lå det oppvaskkluter og maskemarkører fra USA og ventet på meg, fra swap på Ravelry:) Og jeg klarte ikke vente lenger enn til lille julaften med å åpne julevenninepakken fra NSFs Cecilie... (riktignok etter 00.00) Fire flotte nøster, spennende oppskrifter og søte kuknapper og kumagnet!!! Tusen takk!

Klokka fem ble middagen servert, i år begge sorter: svineribbe og pinnekjøtt med ALT tilbehør. Honnør til kokken! Etterpå ble det pakkeutdeling og alle fikk gaver de var fornøyde med og takknemlig for, til og med Odin:). Jeg......har nesten ikke ord. Jeg fikk MANGE ting jeg ønska meg og i tillegg et par ting jeg bare hadde drømt om å få! Jeg nevner i fleng: Stilig sjal, ullsokker, pysj (som jeg koser meg i nå), elektrisk hodemassør, penispasta, sjokoladefondue (aner noen et tema her?), flotte perlestrikkede hansker, allergikokebok, ring, kugrytekluter, liten kumønstret sengeforlegger og *trommevirvel* på toppen av kransekaka: Anka har malt det kuleste verket noen sinne! Masse små biter som kan settes sammen i de lekreste farger og mønster! Digger det! Av mamma og pappa fikk jeg kuskinn! og Bestefar har faktisk laget den stolen jeg har ønska meg i 4 år! En stol til sokker og tøfler!! Er sååå glad nå og takknemlig for alle gavene folk har kommet på å kjøpe til meg!

Det er kjempeherlig å sitte og tenke tilbake på en sånn koselig julaften. De perfekte gavene er ikke det viktige. Best er det at hele familien var samlet på julaften for første gang på mange år og at vi virkelig har kost oss med god mat og samvær. Håper du har hatt en bra julaften også!

4 kommentarer:

Anka sa...

Det er virkelig bra du liker maleriet.
(eller smøreriet, som jeg kalte det mens jeg holdt på og ikke var så fornøyd som jeg til slutt ble...)
Hvis du vil vise det fram på ordenelig, så ligger det på deviantart, på
http://omalirin.deviantart.com/art/hav-og-himmel-105074845

Jepp
Og tusen takk for korveska, forresten. Hadde den med på julekonsert i nidarosdomen i gårkveld, den gjorde suksess på den sosiale hendelsen for nye og gamle kormedlemmer etter konserten, skal jeg si deg.

Fjallblomman sa...

Intressant läsning... Ser ut som du haft ett givande år, hoppas 2009går i samma anda!!

frøken ij sa...

I forhold til nr 18 - komme meg mer ut blant folk - kanskje vi skal møtes en dag. Så kan jeg få premiegarnet mitt og sosialt samvær på kjøpet? ;) Eller du er kanskje veldig opptatt med revyen du nå?

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.