Tema i min blogg

15. august 2010

Fredag 13. - ikke en ulykkesdag for meg :)

For en ukes tid siden fikk jeg en invitasjon fra Geir på googlekalenderen min: Date fredag 13.? Jeg svarte ja og gleda meg til litt kvalitetstid med min mann etter jobb. Dagen før sa han at han ville hente meg etter oppdrag. Jeg sa jeg gjerne ville hjem og skifte, men da sa han at han kunne ta med en kjole han likte godt. Greit, tenkte jeg.

Fredagen kom og jeg satt på jobb og så ut på sprutregnet og håpet at daten ikke var piknik i parken :) Etter jobb kom Geir og vi kjørte av gårde. Vi tok en kjapp sen lunsj på Burger King, så jeg begynte å lure på hva som skulle skje. Da vi hadde vassa oss tilbake til bilen fikk jeg utdelt en maske jeg fikk beskjed om å ta foran øynene, og da begynte det å demre. Etter en rimelig lang kjøretur var jeg sikker på at jeg hadde havna i Larvik eller Hemsedal eller noe sånt, men da Geir ledsaga meg ut av bilen og til en veldig velkjent trapp skjønte jeg at han hadde kjørt den mest kompliserte veien mulig til min kjære forlover i Bærum, for UTDRIKNINGSLAG!!!

Opp 4 etasjer med trapper i blinde var en utfordring, men gleden var stor da jeg kom inn døren og fikk av masken og så et representativt utvalg av venninner fra alle aspektene av mitt liv!

Elise hadde laga sin spesialitet, og en av mine favoritter; foccacia. Hun hadde til og med brukt bokhvete pga. min intoleranse. Her er venninna som viser omtanke! Jeg fikk servert foccacia med godt pålegg og herlig punch; rødvin med ananasbiter.

Etterhvert ble jeg pynta med min ene røde kjole og fikk på meg slør, masse perlesmykker og et rosa bånd som det stod bachelorett på, og så bar det av gårde.

Tilbake i Oslo fikk jeg igjen beskjed om å lukke øynene og måtte igjen bli ledsaget opp flere trapper og inn i....et dansestudio!!! Den neste timen brukte vi på å lære koreografi fra en herlig dansedame. Jeg var stjernen (Christina Aguilera) og de andre var mine flotte side kicks :) Til slutt tok vi den helt ut mens Mark filma oss, til ettertiden :) Jeg hadde det sååå kult, artig og utfordrende og er kjempeglad og takknemlig for at jentene ville bli med på noe sånt!

Deretter tok vi trikk og tog tilbake, og det er kanskje naturlig at vi fikk en del blikk? Tilbake i leilgheten til Elise kosa vi oss med drikke og jenteprat. En liten "sett mannedel på mannekroppen"-lek ble det også, gitt ;) Og alle skrev gode råd til bruden på en t-skjorte :)

Siden Geir hadde lånt bort bilen bestemte jeg meg for å overnatte og det er jeg veldig glad for! Fire av venninne mine skulle nemlig også det, siden de kom langveis fra. Vi ble sittende oppe og skravle om gutter, menn, ekser, bryllup, sko, bher, pupper og alt jenter kan finne på å skravle om klokka 3 om natta.

Tusen tusen takk til verdens beste forlover Elise, som arrangerte hele moroa! Og til Anka, Monica, Torunn, Karoline og Kristina som deltok og ga meg et flott utdrikningslag!

3 kommentarer:

Anka sa...

Det var skikkelig gøy, skulle nesten ønske du skulle gifte deg flere ganger, så vi kunne ha flere utdrikkningslag av den typen ;P

mono sa...

Dette høres ut som en super kveld/natt - det perfekte lag! =)

Charente sa...

Hærlig, bare hærlig. Høres ut som det ble en skikkelig "Siste natt med gjengen", skulle nok gjerne ha vært flue på veggen. Det Bachelorete båndet var bare så stilig, hvor får man tak i noe sånt? Får vel lete litt på nettet tenker jeg.