Tema i min blogg

17. august 2010

Gjenbruk/Redesign/Skatter/Original benyttelse

Vet ikke om det kan kalles redesign, men gjenbruk er det ihvertfall, å henge smykker på et gammelt speil, eller å pusle sammen igjen deler av et 3D-puslespill som allerede var så og si montert.

Jeg dro på Fretex for å finne en fin ramme som jeg kunne sette blondestoff i, så jeg kunne henge opp øredobbene mine. De hadde ikke noen fine rammer, men jeg fant ut at dette tøffe speilet egentlig gjorde minst like god nytte, siden det allerede hadde "kroker" å henge smykkene i også :)

I tilllegg fant jeg dette 3D-puslespillet MED ORDENTLIG KLOKKE! Så det er ikke bare nips, men bruksgjenstand også! Og den tikker ikke engang irriterende!

Jeg digger Fretex!

I tillegg er jeg egentlig stolt av min kreative tankegang. En tom rispose er nemlig PERFEKT for medium store strikketøy, som sjal, sokker og slikt :)


Gjenbruker du?

2 kommentarer:

Strikketussa sa...

Så stilig smykkespeil du har fått deg :)) Jeg har et gammelt etasjefat i 3 etasjer som står på kommoden på badet med alle smykkene mine hengende over kanten og lett dandert oppå fatene :)

frøken ij sa...

Om jeg gjenbruker.. Litt i hvertfall. Prøver. På badet har en slags lysestakeding æren av å passe på smykkene mine, og posene jeg får stilongsene mine i blir brukt til diverse dill når jeg er ute å reiser. Klær jeg ikke bruker blir gitt vekk til venner og Fretex, og brukte klær jeg finner kan syes om. Jo jeg gjennbruker visst litt :)