Tema i min blogg

5. mai 2009

Årlig Spinnvill-treff

For noen dager siden fikk jeg melding: "Gjett hvem som kommer til Trondheim på mandag?" Jo, SPINNVILL!! Vennskapet til Ingvild er et av de rareste og samtidig beste jeg har! Ingvild er nemlig en av mine favorittpersoner :)

Da jeg hadde kommet meg hjem i dag og dilla meg til å sjekke telefonen hadde altså Ingvild invitert meg på middag per sms, så da var det bare å hive seg på bussen. Traff Ingvild på Torget, hvor vi også skulle møte JK. Mens vi venta på ham, traff Ingvild ikke mindre enn 7 mennesker hun kjente! (jeg 0). JK kom og vi tre inntok et bedre måltid på Kong Burger mens vi nøt en aldeles forfriskende voksen og saklig religionspolitisk samtale. Da JK hadde dratt rusla vi litt rundt i byen før vi endte opp på Torget igjen.

Etter noen smser kom Elise ruslende. Elise kjenner jeg fra revyen og du må tro jeg ble overrasket da jeg gjennom facebook fant ut at hun var folkehøyskolebuddy med Ingvild (som jeg sa, rare vennskap). Elise kom og vi ble sittende og skravle. Jeg hadde egentlig veldig lyst på is og satt og kikka bort på Narvesen og lurte på om jeg skulle gidde å gå bort og kjøpe en lollipop..... og hva skjedde? Plutselig kom to smilene jenter gående med en boks...hva eller?..lollipop! og tilbød oss hver vår. Herved ukens desiderte favorittpersoner! Det viste seg at den ene gikk i klassen til Elise, og etter 2 minutters samtale oppdaget Ingvild at hun hadde jobbet på samme plass som den andre og at de alle hadde masse felles bekjente (raaaaart!)


Må bare vise det årlige treffbildet av oss: Et der Ingvild er relativt fornøyd og ett der jeg er det:).

Ingen kommentarer: