Tema i min blogg

29. desember 2009

Årskavalkade

Med to dager igjen av dette tiåret er det på tide å gjøre opp regnskap for året som har gått og gjøre plass til året som kommer.

I år som i fjor gikk Januar med til skolerevyen, hvor jeg var kostymesjef. Årets bragd til revyen "Apropos å komme, kommer du?" var de fem Can Can-kjolene vi brukte mange måneder, meter og fingre på.

I Februar var det "vinterferie" (eller studieuke som det heter på HiST:)som jeg tilbrakte i Oslo og den 18. februar fikk jeg min aller første tatovering, øverst midt på ryggen.

Mars gikk stort sett med til skolearbeid, men jeg hadde også en tur til Oslo for å se min tremenning på Wrestling-show og ha "blind date" med Geir :)

I April var det påske og Geir og jeg møttes i Molde, hvor vi kosa oss med gåturer, god mat og familie. Geir bestemte oss for bryllupslokale "når den dagen skulle komme" :) Vi var også en liten tur i Volda for å besøke Jeanita.

Mai var enbegivenhetsrik måned. Norsk tegnspråk fikk likestilt status med de andre norske språkene! Arbeidsmappen på skolen var innlevert og jeg hadde tid til å treffe vennene mine igjen :) Geir kom opp et par helger, vi lekte turist i (min) egen by og var en del sammen med Quest-folka. Vi hadde grillfest i Huset i Skogen, og jeg feira 17.mai sammen med dem. I tillegg holdt vi overraskelsesavskjedfest for to av lederne i Quest, som skulle dra tilbake til USA.

I pinsa kom Geir for å hente meg til sommerferie i Oslo. Vi kjørte via Molde for å feire bursdager på forhånd, og vi var såvidt innom tante Marita, der det utspilte seg en historisk hendelse: ALLE (7) søskenbarna på samme sted for første gang på 10 år!

Da mai ble til Juni gikk turen til London, hvor vi feiret bursdagen min. Senere hadde vi familieselskap for Geirs side. 19. juni dro jeg opp til Trondheim en liten tur for å delta i feiringen av mine kjære venner Anka & Rune's bryllup.

I Juli gikk årets store arrangement; laiven Slaves, Cotton and Arrogance av stabelen. En uke som Tante Florence Elisabeth Cromwell (født Wingfield) i den Amerikanske borgerkrig, med menn i flotte uniformer og damer i flotte kjoler, og stor dramatikk på alle fronter,"krig, fred, religion og politikk, familie og romantikk" for å si det sånn ;)

August ble den store sosialmåneden i Oslo. Vi var veldig mye sammen med gode venner, og vi var på Tusenfryd TO ganger! Jeg rakk også å være med som leder på komfirmasjonsleir på Knattholmen før turen gikk tilbake til Trondheim for å starte på siste året på HiST.

September var en kjedelig måned, skole skole skole. Da hadde jeg god tid til å glede meg til ettårsdagen til Geir og meg, som jeg dro til Oslo for å feire.

10. oktober feiret vi ettårsdag på Wallmans salonger, der Geir FRIDDE og (selvfølgelig) fikk JA!

21. November var Geir og jeg klare for å jobbe på laiven "Fortidens pust", men endte opp som Fader William Carpenter og Mrs. Susannah Green, antikvar. En dramatisk og spennende dag :)

Desember har vært preget av julestemning. Allerede 10. desember tok jeg juleferie etter å ha deltatt som tolk på julegudstjeneste på skolen. Geir hentet meg i Trondeim og igjen gikk turen innom Molde, hvor vi traff venner og familie for førjulshygge. Julegløgg på nisselåven satte virkelig stemningen.

Vel nede i Oslo brukte vi en uke på å ominnrede leiligheten før vi lot julefreden senke seg på "juksejulaften" 18. desember. Vi spiste en bedre pinnekjøttmiddag og åpnet gaver i en leilighet dekorert med "voksenjulepynt". Vi ville nemlig ikke pakke alle gavene med oss når vi dro for å feire jul i England med min søster og svoger.

22.-27. desember prøvde vi oss altså på engelsk jul. Julenabofest på en engelsk herregård, juleshopping, lammebryst, kalkun, julepudding, minced pais, "marsipan"sukkerkake og uante mengder snacks og snop ga konklusjonen "suksess" for engelsk jul


Innimellom slagene har jeg selvfølgelig også strikket masse ;)


Det har vært et år preget av store arrangementer og begivenheter og mange nye og tettere vennskap. Man kan vel ikke annet enn å være fornøyd med det? Takk til alle dere som har vært med på å gjøre 2009 til et flott år! Håper dere vil være med å prege 2010 også!

Da gjenstår det bare å ønske
GLEDE, FRED og VELSIGNELSE for 2010!

2 kommentarer:

Syster Yster sa...

Oj, du har jammen vært produktiv og opplevd masse dette året! Beundrer deg for tempoet ditt!

Ønsker deg et godt nytt strikkeår og Guds velsignelse over alt spennende som ligger foran deg/dere!

Klem Elin

frøken ij sa...

Er innom for å ønske deg en flott nytt år! :)